За нас

Universal Foods започва дейността си през 2000 година с амбицията да предложи на българския пазар широк асортимент от висококачествени хранителни продукти на разумни и конкурентни цени. Благодарение  на предприемчивия дух, упоритата работа и стремежът все по-добре да се грижи за своите клиенти компанията бележи постоянни и стабилни темпове на растеж от своето основаване до сега.

През последните 10 години става един от водещите вносители, търговци на едро и дистрибутори на замразено месо, морски деликатеси и зеленчуци в България. Понастоящем, като допълнение към своите дейности на вътрешния пазар, компанията активно търгува на международния – купува от доставчици от целия свят и продава на клиенти от Балканските държави, Европейския Съюз, Русия и Общността на Независимите Държави.

Universal Foods извършва доставки на стоки от повече от 300 фирми от Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Нова Зеландия и всички от тях са уважавани производители, които съблюдават най-високите стандарти за безопасност на храните.